Zinga ukida 13 starih video igrica

Izvor: B92, 25.Okt.2012, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zinga" ukida 13 starih video igrica

Američki izdavač igrica namenjenih društvenim veb platformama "Zinga", smanjuje svoju radnu snagu za pet odsto, a trebalo bi i da bude obustavljeno 13 starih video igrica, preneli su francuski elektronski mediji.

"Pokrenuli smo određen broj promena da bi racionalizovali naše poslove, usmerili resurse na najstrateškije segmente i tako uložili u budućnost", izjavio je izvršni direktor "Zinge" Mark Pinkus.

Ovi mediji takođe prenose da je vrednost akcija društvene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mreže "Fejsbuk" povećana za 13,18 odsto, na 22,14 dolara, nakon ohrabrujućih tromesečnih rezultata poslovanja, uprkos neto gubitku od 59 miliona dolara.

Naime, promet je povećan za 36 odsto, na 1,26 milijardi dolara, a "Fejsbuk" je pokazao napredak u sposobnosti da "unovči" posećenost svoje mreže, kažu analitičari.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

“Zinga” ukida 13 starih video igrica

Izvor: ItRešenja.com, 26.Okt.2012, 00:18

Američki izdavač igrica namenjenih društvenim veb platformama “Zinga”, smanjuje svoju radnu snagu za pet odsto, a trebalo bi i da bude obustavljeno 13 starih video igrica, preneli su francuski elektronski mediji. “Pokrenuli smo određen broj promena da bi racionalizovali naše …The post “Zinga”...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.