Ženska tema: Šta se STVARNO menja udajom?

Izvor: Naša Svadba, 09.Mar.2016, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženska tema: Šta se STVARNO menja udajom?

Svako drugačije doživljava brak i sve ono što takav veliki korak nosi sa sobom. Zato ne bi bilo previše smisleno pričati o tome uopšteno, pa ću podeliti sopstveno iskustvo.
Dok mnoge žene menjaju adresu prebivališta, prezime i svoj relationship status na Fejsbuku, moje najuočljivije promene odnose se na poslednje dve pomenute stvari. Adresa je već više od pet godina ista, ali to ne znači da mi nije bilo potrebno vreme da se prilagodim novom prezimenu i tome da se nasmejem svaki put kad pred drugim ljudima umesto "moj momak" treba da kažem "moj muž" ili "moj suprug".
Ipak, i pored svega ovoga, najdrastičnije promene dešavaju se iznutra i nisu vidljive golim okom. Nisam imala nikakva posebno definisana očekivanja...
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.