Zelena oaza za Novi Beograd

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Jun.2015, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zelena oaza za Novi Beograd

BEOGRAD - Student turizmologije Miloš Četnik jedan je od pobednika konkursa „Moguća Srbija” koji je realizovao Evropski pokret u Srbiji.


Miloš je osmislio kako da od neiskorišćene površine u Bloku 8 napravi zelenu oazu za nekoliko hiljada ljudi koji tu žive.
Čim je preko Fejsbuka saznao za konkurs, Miloš je zasukao rukave i napravio nacrt projekta koji predviđa sređivanje košarkaškog terena, asfaltiranje, postavljanje žive ili žičane ograde, klupa, restauriranje česme koja je radila pre deset godina, ali je sada potpuno zapuštena, izgradnju mini parka sa atletskom stazom i rekvizitima za decu, a jedan deo površine bi bio namenjen...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.