Izvor: Piplmetar.rs, 13.Avg.2023, 23:30

Zbog stravičnih ubistava u Gradačcu sutra Dan žalosti u Tuzlanskom kantonu

Svi organi i institucije na području TK će istaknuti zastavu na pola koplja

Foto: Nikola Tomić, Instagram/iron_bb24, Facebook


Vlada Tuzlanskog kantona danas je održala vanrednu sednicu na kojoj je odlučila da sutra bude Dan žalosti.
Ova odluka je donesena nakon stravičnih ubistava koje je u petak počinio Nermin Sulejmanović u Gradačcu.
On je, naime, prvo pretukao a onda jednim hicem u glavu ubio bivšu nevenčanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << suprugu Nizamu Hećimović, i to pred očima devetomesečne ćerke.
Sulejmanović potom je ubio još dve osobe i ranio tri.
Na kraju je izvršio i samoubistvo.
Kako je ranije i najavio premijer TK Irfan Halilagić, Danom žalosti bit će proglašen dan kada bude obavljena sahrana Nizame Hećimović.
– Članovi Vlade Tuzlanskog kantona će poštovati želju članova porodice da niko od zvaničnika ne prisustvuje sutrašnjoj dženazi – navedeno je u saopštenju.
Oni su podsetili da, na Dan žalosti svi organi i institucije na području TK će istaknuti zastavu na pola koplja, odnosno jarbola.
Sahrana Nizami Hećimović biće održana sutra u 16:30 sati ispred džamije u Mionici – Krčevina, piše avaz.ba.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas sahrana ubijenoj Nizami: Porodica ima samo JEDNU ŽELJU

Izvor: Blic, 14.Avg.2023, 08:02

Vlada Tuzlanskog kantona na vanrednoj sednici donela je odluku po kojoj se ponedjeljak u tom kantonu proglašava Danom žalosti, povodom ubistava nevinih građana na području Gradačca.

Nastavak na Blic...

"Mora da se zna ko je napravio propust i POSTOJI LI VEZA POLICIJE I UBICE" Ministar bezbednosti BiH traži detaljnu istragu zločina u Gradačcu

Izvor: Blic, 14.Avg.2023

Ministar bezbednosti u Savetu ministara Nenad Nešić rekao je da očekuje da istražni organi utvrde ko je napravio propust, odnosno da li je postojala saradnja zaposlenih u policijskim agencijama i ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca koji je bivšu suprugu ubio u prisustvu ćerke. On je sve to...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.