Zbog Cukerbergovog godišnjeg odmora Fejsbuk neće raditi mesec dana

Izvor: Njuz.net, 23.Jul.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Cukerbergovog godišnjeg odmora Fejsbuk neće raditi mesec dana

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeCukerberg odlučio da se konačno odmori ko čovek

PALO ALTO, 23. jul 2014, (Njuz) – Osnivač i vlasnik Fejsbuka Mark Cukerberg odlučio je da godišnji odmor provede bez svog računara sa koga se Fejsbuk pokreće svakog dana, pa ova društvena mreža neće raditi tokom avgusta, saopšteno je iz ove kompanije.
Njegov primer slediće i ostali zaposleni koji će u ovom periodu otići na kolektivni godišnji odmor, pa će na dužnosti ostati samo portiri zaduženi za čuvanje Fejsbuka.
- Ne sećam se kad sam se odmorio kao čovek – priznao je Cukerberg našem novinaru – Računar je već godinama obavezan deo mog prtljaga. Dok drugi ljudi uživaju na plaži, čitaju knjige, igraju odbojku ili samo leže i sunčaju se, ja sam prinuđen da pratim dešavanja na mreži, rešavam probleme korisnika pa se dešavalo da se sa odmora vratim umorniji nego što sam otišao. Hvala bogu, razradio sam posao, firma je zaradila dovoljno novca pa mogu radnicima i sebi da priuštim mesec dana nerada – iskren je on.
Korisnici Fejsbuka su prilično zatečeni ovom vešću, a većina njih nije sigurna šta će raditi u tom periodu.
- Razumem da Cukerberg želi da se odmori, ali nije pošteno da ostali ispaštaju zbog toga. Spremao sam se na letovanje ali sada razmišljam da ga otkažem. Kakav je to odmor ako ne mogu da objavim slike sa plaže, da napišem kako se ludo provodim u Budvi ili samo napišem da se osećam fantastično? Drug mi je predložio da se za to vreme prebacimo na Tviter, ali to mi je malo bez veze jer tamo nema lajkova – ljutito je prokomentarisao Cukerbergovu nameru Konstantin Protić, postdiplomac na Univerzitetu Megatrend.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.