Zavisna od seksa

Izvor: Domino Magazin, 17.Avg.2010, 07:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavisna od seksa

Spavala sa 5000 tipova a ima samo 25 godina

Ako vam je bilo zanimljivo da čitate o mladoj Britanki koja se primila da živi Seks i grad i spava sa svim muškarcima koji joj padnu šaka onda će vam se dopasti i ova vest. Druga Britanka Nikki Lee ima samo 25 godina i kaže da je do sada spavala sa 5000 muškaraca i to nikada 2 puta sa istim. Ona kaže da joj je rekord bio seks sa četiri muškarca u jednoj noći.

Plavuša u šokantnoj ispovesti kaže da je nevinost izgubila >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << sa 16 godina i od tada joj je cilj da spava sa što više muškaraca. Ona dodaje da se u proseku svakog dana poseksa sa 2 tipa.

“Imam samo dva pravila, ne spavam sa muškarcima koji su zauzeti i praktikujem samo siguran seks. Osim toga, kod mene prolazi gotovo sve drugo. Neki moji prijatelji misle da sam zavisna od seksa. Ako jesam, uživam u tome i ne želim da me izleče”, kaže Nikki.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.