Izvor: Danas, 25.Feb.2024, 19:17

Zašto se posle majske tragedije pojavio nož u „Ribnikaru“?

„Nije potrebna neka naročita inteligencija da bi se iz naslova shvatilo da će država i ovaj slučaj zataškati“, napisala je na svom Fejsbuk profilu Ninela Radičević, majka ubijene devojčice Ane Božović, komentarišući izjavu ministarke prosvete Slavice Đukić Dejanović da „tek treba da se utvrdi čiji je nož pronađen u dečakovom rancu“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Mi ne tužimo Kecmanoviće da bismo naplatili svoju bol, naša bol nema cenu!" Majka ubijene devojčice u "Ribnikaru": "Sve nas boli što su rekli da se NE OSEĆAJU KRIVIM"

Izvor: Blic, 26.Feb.2024, 12:16

Ninela Radičević, majka Ane Božović ubijene u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, 3. maja prošle godine, navela je da je istupanje advokata porodice dečaka-ubice, o vrednosti imovine koju ova porodica poseduje sramno i neukusno. Kako je istakla, sve porodice žrtava najviše boli to...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.