Zašto je baš Marija najvatreniji fan JK?

Izvor: Prva.rs, 11.Jul.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je baš Marija najvatreniji fan JK?

Prethodnih desetak dana slali ste na Fejsbuk stranicu EXkluziv Prva TV kreativna rešenja kojima ste pokušali da skrenete na sebe pažnju Jelene Karleuše i predstavite se kao njen najveći fan.
U moru zanimljivih pesama, crteža i fotografija, samo jedan je mogao da ponese titulu najvatrenijeg fana. Exkluziv i Jelena su zajedničkim snagama odabrali najoriginalniji izraz ljubavi prema divi. Upoznavanje i druženje sa JK pred kamerama Exkluziva, očekuje Mariju Stepanović iz Beča. Ona je istetovirala lik JK na ruci...
Jelena je neverovatna. Svaka reč, svaka pesma, sve što ona kaže i uradi, meni izgleda kao da sam ja uradila ili rekla. Svi njeni postupci i reči su ispravni i tačni, ona je predivna. Istetovirala sam njen lik zato što je obožavam i zato što je ona realizacija svega što ja mislim, rekla nam je Marija.
A šta kažu porodica i prijatelji na tu ljubav?
Nisu bili srećni što sam to uradila, ali ja sam morala. Jedva čekam da je upoznam, da je vidim... Nemam reči da opišem koliko sam srećna! 

Upoznavanje Marije Stepanović i JK gledajte u emisiji Exkluziv.
Do tada, pogledajte još neke od zanimljivih radova, koji su pristigli u inbox Fejsbuk stranice EXkluziv Prva TV 



 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

JK upoznala svog najvatrenijeg fana

Izvor: Prva.rs, 11.Jul.2014

Marija Stepanović je prema izboru Exkluziva i Jelene Karleuše pokazala najoriginalniji dokaz ljubavi prema pevačici. Za Prva.rs dala je kratki intervju (pogledajte OVDE), a potom otišla da se upozna sa JK. .

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.