Zaposlena u opštini Valjevo rešava UKRŠTENE REČI dok na šalteru čeka 100 ljudi? Ova fotografija je razbesnela Srbiju (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Feb.2020, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaposlena u opštini Valjevo rešava UKRŠTENE REČI dok na šalteru čeka 100 ljudi? Ova fotografija je razbesnela Srbiju (FOTO)

Fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama izazvala je polemiku u javnosti FOTOGRAFIJA koja se pojavila na društvenim mrežama izazvala je polemiku u javnosti. Na njoj se vidi žena koja rešava ukrštene reči. Naime, ljudi u komentarima na "Fejsbuku" tvrde da je reč o radnici Opštine Valjevo koja rešava ukrštene reči na poslu. Iako su mnogi tvrdili da je slika nastala u radno vreme, neki su mislili da se ipak radi o pauzi. Gospođa koja je objavila ovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << fotografiju tvrdi da se ovo desilo dok je na šalteru čekalo 100 ljudi. - Ovo je slikano danas u opštini. Gospođa rešava ukrštene reči dok na šalteru pored nje čeka 100 ljudi. Pa bar je sklonite iza, kao što je ona sklonila svoje nožice iza privezanog kartona, napisala je ogorčena žena na Fejsbuku. Pojedini su ipak mislili da se ovo možda dešava za vreme pauze. - "Možda je žena bila na pauzi", "Da li ste sigurni da ovo nije slikano za vreme pauze" su takođe komentari koji su se našli ispod ove fotografije.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Gospođa rešava ukrštene reči dok na šalteru pored čeka 100 LJUDI": Slika koja je podigla BURU u Srbiji (FOTO)

Izvor: Blic, 14.Feb.2020

Pre dva dana u jednoj opštini u gradu u Srbiji fotografisana je žena kako rešava ukrštene reči za vreme radnog vremena, a njena slika je ubrzo završila i na društvenoj mreži Fejsbuk.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.