Izvor: Blic, 06.Feb.2017, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zanosna tuzlanska PEVAČICA U HIDŽABU zapalila društvene mreže: "Nisam se slikala gola..."

Aysela Malkić, tuzlanska pevačica, povodom obeležavanja Svetskog dana hidžaba 1. februara na društvenoj mreži “Fejsbuk” je objavila svoju fotografiju u tradicionalnoj islamskoj nošnji i izazvala talas reakcija.

Pevačica je svoj postupak i podršku Svetskom danu hidžabu objasnila: “Nisam za potenciranje vere u ovoj prljavoj estradi ali sa druge strane sam mišljenja da svoje treba voleti a tuđe poštovati… Druga stvar, isto tako je poznato da sam jedna od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << retkih pevačica koja nikada nije konzumirala alkohol niti neke od poroka pa sam se sa pravom ovako fotografisala nadam se pred Alahom čiste duše... “.

Međutim, ovakav postupak popularne Tuzlanke nije sve oduševio, tako da su prštale i brojne kritike na društvenim mrežama, na koje je ona brzo odreagovala.

- Dragi i poštovani prijatelji, saradnici, novinari, dušebrižnici, Muslimani, Srbi, Hrvati, Jevreji, Romi, nacije, države, dobar dan planeto čitava! Kako ste? Šta ste danas jeli i pili, koga ste tračali, da li je neko trač'o vas? Jeste li ustali na desnu ili levu nogu?  … - navela, je između ostalog ova pevačica.

- ... E ovako: ja Aysela, pevačica iz Tuzle, ustala sam tog jutra i došlo mi je obaveštenje na kalendaru da se taj dan obeležava kao Svetski dan hidžaba i podrške osobama koje nose hidžab.... Sedila sam i razmišljala da li da i tom danu dam svoj doprinos kao i svakom drugom pod kojim se nešto obeležava ( dan osoba obolelih od raka, leukemije, dan planete zemlje itd itd) i onda sam skontala da trebam, osetila sam potrebu i uradila to... Božija volja, jer sve se dešava sa razlogom... Pa i to! Pisali ste ponajviše kako sam to uradila radi lične promocije i medijskog prostora - jeste li normalni? - Pa medijski prostor i promociju bi najlakše dobila da se skinem gola i takve slike postavim?....

Ova Tuzlanka je napisala da će da raspiše i nagradnu igru te dati 50.000 evra onome ko donese dokaz (sliku, video ili bilo šta drugo) da je vidio pijanu ili drogiranu.

Aysalah je stekla popularnost i na javnim nastupima.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.