Zakerbergov Internet.org kročio u Latinsku Ameriku

Izvor: B92, 15.Jan.2015, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakerbergov Internet.org kročio u Latinsku Ameriku

Projekat Internet.org Marka Zakerberga, osnivača Facebooka upravo je "kročio" u Latinsku Ameriku i preko Kolumbije, koja je, kako ocenjuju elektronski mediji, na opšte iznenađenje "otvorila vrata" toj aplikaciji.

Kako je objavljeno danas na veb sajtu www.actualitte.com, predviđeno je da ta aplikacija omogući besplatan pristup određenim vladinim uslugama.

Naravno, više partnera pridružilo se toj inicijativi, kao što su Wikipedia i UNICEF. Internet.org >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je svetsko partnerstvo, čiji je cilj da učini pristup internetu dostupnim za dve trećine planete koja još nije povezana, objavljeno je na zvaničnom veb sajtu.

Preko aplikacije pod Googleovim operativnim sistemom Android, korisnici će moći da koriste više usluga kolumbijske vlade koje se odnose na zdravstvo, obrazovanje, finansije ili posao.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zakerbergov projekat "kročio" u Kolumbiju

Izvor: Blic, 15.Jan.2015

Projekat Internet.org Marka Zakerberga, osnivača Fejsbuka, upravo je "kročio" u Latinsku Ameriku i preko Kolumbije, koja je, kako ocenjuju elektronski mediji, na opšte iznenađenje "otvorila vrata" toj aplikaciji...Kako je objavljeno danas na veb sajtu Actualitte.com, predviđeno je da ta aplikacija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.