Zakerberg dao obećanje da će u 2018. popraviti Facebook

Izvor: N1 televizija, 05.Jan.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakerberg dao obećanje da će u 2018. "popraviti Facebook"

Direktor i osnivač mreže Facebook Mark Zakerberg dao je obećanje da će "popraviti Facebook" i to je okarakterisao kao izazov koji je postavio sebi u 2018.

U statusu napisanom na njegovoj stranici, Zakerberg je konstatovao da postoji previše grešaka u sprečavanju zloupotreba opcija koje nudi ova društvena mreža, prenosi BBC.

Osnivač >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Facebook-a je uspostavio tradiciju, pa tako svake nove godine od 2009. postavlja sebi izazov za sledeću.

Društvene mreže i socijalni mediji su se našli na udaru kritika zbog fenomena lažnih vesti, naročito za vreme i posle predsedničkih izbora u SAD.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakerberg obećao da će u 2018. "popraviti Fejsbuk"

Izvor: Radio 021, 05.Jan.2018

Direktor i osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg dao je obećanje da će "popraviti Fejsbuk" i to je okarakterisao kao izazov koji je postavio sebi u 2018...U statusu napisanom na njegovoj stranici, Zakerberg je konstatovao da postoji previše grešaka u sprečavanju zloupotreba opcija koje nudi ova društvena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.