Zaharova se našalila na račun zbunjenih Amerikanaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova se našalila na račun zbunjenih Amerikanaca

Zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova je sa ironijom reagovala na protivrečne izjave američkih zvaničnika o povlačenju iz Iraka.

- Predlažem da zabeležimo reč "greška", u suprotnom će sutra svi početi da klimaju glavom u pravcu "ruskih hakera" i RT - navela je Zaharova na Fejsbuku.

Sinoć je predsednik Združenog komiteta načelnika štabova američke vojske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << general Mark Mili nazvao greškom pismo američke vojske upućeno vojsci Iraka o povlačenju snaga iz te zemlje.

Nešto ranije, mediji su objavili pismo komandanta snaga SAD u Iraku, brigadnog generala Vilijama Sila, u kom se govori o početku "povlačenja" američkih snaga iz Iraka na zahtev lokalnih vlasti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.