Zaboravite na pipače, sada imamo duvače i dan sa njima izgleda ovako (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 29.Mar.2020, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaboravite na pipače, sada imamo duvače i dan sa njima izgleda ovako (VIDEO)

Svi ste čuli za pipače. To su oni „divni“ ljudi koji idu po prodavnicu i pipaju sve na šta naiđu kako bi za sebe pronašli najbolji hleb, krompir, jabuku… E, sada smo dobili novu kategoriju srpskog potrošačkog društva, a to su pipači.
Marica Lukač prodavačica iz Srbije na svom Fejsbuk profilu podelila je svoje utiske o radu u prodavnici za vreme koronavirusa i o tome kako se mušterije ponašaju.
– Svi znate ko su pipači, čuli ste, videli ste. Išao je onaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << smešan klip. Pipači su oni što pipaju sve redom u prodavnici, pogotovo hleb. E sada su se pojavili duvači – objašnjava prodavačica, zatim demonstrira kako to izgleda, a na kraju opominje na jednu vrlo ružnu i bitnu stvar dok vladaju virusi – lizanje prstiju da bi se lakše baratalo novcem.



Sada su na redu duvaci😫😫😫
Gepostet von Marica Lukac Teodor Jaksa am Samstag, 21. März 2020

– Ne duvajte u narod, ne pipajte hleb, ne pljujte u prste – poručila je prodavačica na kraju, a nama samo ostaje da apelujemo na sve da se ponašaju u skladu sa novonastalom situacijom i da poštede naše vredne prodavačice eventualnog rizika od virusa.
Svima onima koji kukaju i kmeče što Sajam nije Šeraton

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.