Izvor: Press, 13.Feb.2019, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za njom je Saša Popović bio lud: Ova pevačica je njegova velika ljubav!

Direktor "Grand produkcije", Saša Popović, 20 godina je u skladnom braku sa Suzanom Jovanović. Ali pre Suzane, Saša je bio u ljubavi sa jednom poznatom pevačicom.
- Vreme je tako prolazilo, a on me gleda i ne pušta... Na kraju sam morala, a i želela, u toalet i kada sam prolazila pored njega on mi kaže: "Sve u životu imaš, samo ti fali da se prezivaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Popović" - rekla je Zlata u jednom intervjuu.
facebook.com/zlata.petrovic.509
Zlata Petrović...
Zlata i Sašina današnja supruga Suzana su danas bliske prijateljice, a zanimljivo je da im je upravo ona pomogla da se njih dvoje venčaju.
- Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu - rekla je Suzana svojevremeno.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.