ZLOČIN UŽIVO Telefon je bačen, a onda se čuo pucanj: Žena se svađala sa suprugom, a onda ga UBILA i sve prenosila preko Fejsbuka

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 07:07

ZLOČIN UŽIVO "Telefon je bačen, a onda se čuo pucanj": Žena se svađala sa suprugom, a onda ga UBILA i sve prenosila preko Fejsbuka

Žena iz Džordžije je navodno ubila svog muža tokom svađe prenošene na Fejsbuk uživo.

Prema saopštenju šerifove kancelarije okruga Loudnes, 28-godišnju Kadeju Mišel Braun uhapsili su policajci bez incidenata u prošlu subotu nakon što su odgovorili na poziv za nasilje u porodici.

U saopštenju se navodi da je Braun optužena za ubistvo zbog smrtonosnog pucanja u mušku žrtvu, koju su mediji identifikovali kao 28-godišnjeg Džeremija Brauna, prema mrtvozorniku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz okruga Lounds Gregu Merčantu. Šerif okruga Loundes Edi Hokins potvrdio je da je Džeremi bio Kadejin muž.

U saopštenju se navodi da su se Džeremi i Kadeja svađali u svom domu da je taj sukob postao fizički, a prenošen je na Fejsbuku uživo.

- Telefon je bačen, a onda se čuo pucanj - rekao je šerif Hokins, prenosi Dispeč.

Džeremi je proglašen mrtvim na mestu događaja, gde su pronađeni pištolj kalibra 9 mm i drugi dokazi, saopštile su vlasti.

Kadeja je zadržana u pritvorskom centru za odrasle u okrugu Loundes, gde čeka svoje prvo pojavljivanje pred sudom.

- Postojala je istorija nasilja u porodici između (Kadeje Mišel) Braun i žrtve. Ovo je bilo tragično i besmisleno ubistvo, a naše misli i molitve su upućene porodici žrtve. Na sreću, (Kadeja Mišel) Braun je u pritvoru i radujemo se što će je sistem krivičnog pravosuđa smatrati odgovornom - napisao je Hokins u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.