ZLIKOVAČKA PROVOKACIJA: Tači i Veselji na svojim Fejsbuk stranicama postavili amblem OVK za pozadinsku sliku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2020, 13:59

ZLIKOVAČKA PROVOKACIJA: Tači i Veselji na svojim Fejsbuk stranicama postavili amblem OVK za pozadinsku sliku

Sramota kakve nema nigde

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači promenio je naslovnu fotografiju na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu i postavio amblem takozvane Oslobodilačke vojske Kosova.

On je fotografiju postavio oko 11 sati i na njoj se vidi crna pozadina sa amblemom tzv. OVK.

To je Tačijeva prva objava na Fejsbuku nakon što je juče objavljen predlog optužnice protiv njega, koji se tereti za niz zločina protiv čovečnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ratnih zločina, uključujući ubistva, prisilno nestajanje lica, progon i mučenje.

Takođe možete videti da je isto učinjeno i na Fejsbuk nalogu Kadrija Veseljija.

Kadri Veselji je dospeo u žižu javnosti zbog pretnji koje je upućivao srpskim zvaničnicima i koji se predstavljao kao predsednik skupštine tzv. Kosova, a od ranije je poznat kao jedan od osnivača OVK (Oslobodilačka vojska Kosova).

Inače Veselji je školski drug Hašima Tačija, protiv kojeg je Specijalno tužilaštvo u Hagu za zločine počinjene na Kosovu i Metohiji podiglo optužnicu. Njih dvojica mogli bi pred sudom da se nađu dve decenije nakon što su počinjeni zločini za koje se terete.

Aktuelni predsednik lažnog Kosova, tokom sukoba na Kosovu i Metohiju '90-ih godina bio je jedan od lidera takozvane Oslobodilačke vojske Kosova.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.