ŽENE IH PROGONE NA FEJSU ZBOG UNIFORMI: Muke hrvatskih kovid redara (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 18:07

ŽENE IH PROGONE NA FEJSU ZBOG UNIFORMI: Muke hrvatskih kovid redara (VIDEO)

Haos na lokalnim grupama

Sudeći po pričama pripadnika jedinica civilne zaštite, zanimanje kovid redara moglo bi postati zanimljivo mnogima. Naime, Zadrani tvrde da im žene jedva odolevaju zbog uniformi.

- Momci mi se žale da ih progone po Fejsbuk grupama. Znate ono, muškarci, uniforme. Imamo i nekoliko zgodnih momaka koji su sportisti pa im fino stoje uniforme. Stavljaju njihove slike po grupama i traže ih tako da imaju problema sa svojim ženama. Bar su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi se juče žalili zbog toga - ispričao je komandir Jedinica civilne zaštite Grada Zadra Mate Lukić.

- Po ovim nekim našim popularnim Fejsbuk grupama, lokalnim. Pa su im našli imena i prezimena. Juče sam video da svi menjaju profilne fotografije, stavljaju svoje žene da bi prestali da ih zezaju. Ali to je sve šala, znate kako kažu, osmeh je besplatan, a mi smo uvek spremni da se našalimo - naglasio je Lukić.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.