ŽENA DADE POLUMENTE: Ne sudim ja, samo je nebo sigurno!

Izvor: Poznati.info, 04.Jun.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENA DADE POLUMENTE: Ne sudim ja, samo je nebo sigurno!

Pevač je potvrdio da se razvodi od veroučiteljke Selme Makić Polumenta, koja je na Fejsbuku postavila zanimljive statuse

Selma Mekić Polumenta, supruga pevača Dade Polumente, koji su u bračnoj krizi i pred razvodom, nije komentarisala za medije, ali je komentarisala postavila veoma zanimljivestatuse na svom Fejsbuk profilu koji mogu da budu upućeni njenom suprugu.

“Ko je čovek da drugom sudi, a i sam čeka Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << suđenja???”… “Samo nebo sigurno je!”

Pevač je potvrdio da se razvodi od veroučiteljke Selme Makić, s kojom se venčao  12. decembra 2012. godine, tačno u 12 časova u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednice sa Ana Marijom Kikoš.

“Moj život je jako dinamičan i ljudima je teško da me prate, pa tako i bivšoj supruzi. Naravno, svestan sam da su ovakve stvari sastavni dio puta kojim idem i uopšte nisam iznenađen. Meni je karijera veoma bitna, a ona podrazumeva nastupe širom sveta i druženja sa svojom voljenom publikom. Nastavljam da živim svoj život, a sve ovo je jedno dodatno iskustvo za mene. Drago mi je što se publici sviđa moja poslednja pesma “Nijedna kao ti”. Reč je o prvoj pesmi s novog albuma. Trenutno sam posvećen spremanju tog novog albuma i jedva čekam da ga prezentiram publici”, rekao je Dado Polumenta.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.