ZATVOR za Baranina zbog divljanja u tunelu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Sep.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVOR za Baranina zbog divljanja u tunelu (VIDEO)

Baranin M.M. koji je u tunelu Sozina u Crnoj Gori pretekao velikom brzinom kolonu vozila kažnjen je sa 450 evra i 25 dana zatvora.

Foto: Printscreen/Facebook video ilustracija

Barska policija identifikovala je vozača koji se kretao velikom brzinom u tunelu Sozina i tom prilikom pretekao nekoliko vozila.

Sud za prekršaje izrekao mu je novčanu kaznu u iznosu od 450 evra, a nesavesni vozač moraće da provede i 25 dana u zatvoru.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Protiv M.M. je policija i ranije podnosila prijave Sudu za prekršaje, za koje su mu izricane novčane kazne zbog istih prestupa.

Kroz Zetu vozio 201 km/h, ostao bez vozačke

"M.M. se kretao brzinom koja je mnogo veća od dozvoljene", saopštili su juče iz Uprave policije.

Tunel Sozina nalazi se severno od Sutomora i projektovan je da zaobiđe Paštrovsku goru koja razdvaja primorje od Zetske ravnice i Skadarskog jezera.

Prolaskom kroz Sozinu skraćuje se putovanje od Podgorice do Bara.

Duži je od četiri kilometra.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Crnogorac divljao Golfom u tunelu, pa dobio zatvorsku kaznu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2017

SUTOMORE - Baranin Milorad Masoničić koji je automobilom divljao kroz Sozinu, kažnjen je od strane Suda za prekršaje kaznom zatvora od 25 dana i novčanom kaznom od 450 eura...Ostale kazne, prema saznanjima našeg portala iz policije, takođe će biti preinačene u kaznu zatvora, saznaje portal CdM...Barska...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.