ZAŠTO NIKO NE REAGUJE? On ženu tretira kao psa - ima i povodac! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO NIKO NE REAGUJE? On ženu tretira kao psa - ima i povodac! (VIDEO)

Robinja?

Skandalozan snimak se širi društvenim mrežama, a korisnicima nije jasno da li je u pitanju zlostavljanje ili neka neslana šala.

Mlađi muškarac vodi ženu na povodcu, bukvalno kao psa, ostavlja je ispred radnje i odlazi po piće.

Na mestu predviđenom za ostavljanje kućnih ljubimaca, žena mirno čeka da se on vrati i onda odlaze zajedno.

Korisnici Fejsbuka šokirani su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimkom. U većini komentara se navodi da je reč o skandaloznom činu, dok neki smatraju da je možda u pitanju bizaran fetiš.

- Ne mora da dozvoli sebi da bude tretirana na ovaj način. Morala bi da ima više snage da se tome odupre - navodi jedan od korisnika Fejsbuka.

-Ili joj se ovo dopada, ili samo želi da privuče pažnju na društevnim mrežama. Ako neka žena hoda okolo na uzici u 2017. godini, njeni roditelji treba da se stide kako su je vaspitali - komentariše drugi korisnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šokantan snimak: VODIO ŽENU NA POVODCU KAO PSA (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 26.Maj.2017

Ostavio je ispred prodavnice na benzinskoj pumpi, pa otišao po piće.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.