ZAKLJUČAJ MI TUGU NEGDE SINE MOJ Potresna poruka oca dečaka (9) koji je poginuo na Karaburmi cepa srce

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 22:54

"ZAKLJUČAJ MI TUGU NEGDE SINE MOJ" Potresna poruka oca dečaka (9) koji je poginuo na Karaburmi cepa srce

Stefanov otac Mihailo Balić, potresnom porukom na Fejsbuku podsetio je na tragičan događaj

Navršilo se dve godine od kad je u saobraćajnoj nesreći poginuo dečak Stefan Balić (9), kada je na njega, njegovog oca i brata, kolima naleteo Lazar Galić u beogradskom naselju Karaburma, a potom pobegao.

Ovim tužnim povodom, .

- Na današnji dan smo povređeni od strane nečoveka...Učini mi život srećnim sine moj, zaključaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi tugu negde sine moj, godinama tužan živim sine moj, i za tobom stalno žudim sine moj, molio sam svoju sudbu sine moj, da porasteš pored mene sine moj... - napisao je on.

Podsetimo, nesreća se dogodila 18. jula 2021. godine u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi kada je Lazar Galić, automobilom "citroen" na pešačkom prelazu udario direktno u Stefana, njegovog mlađeg brata i njihovog oca Mihaila, koji su u tom trenutku prelazili preko zebre.

Stefan je tada zadobio brojne povrede glave i preminuo je nekoliko dana nakon toga u bolnici.

Njegov mlađi brat i otac prošli su sa povredama.

Galić je pobegao sa lica mesta, a, kako je kasnije ispričao na sudu, u jednom momentu je zaustavio automobil i vratio se na udaljenost od oko 20 metara od mesta nesreće, te da je tu čuo da su povređena deca.

Ipak se ponovo okrenuo i otišao.

Lazar Galić je u septembru 2022. godine osuđen na 10 godina zatvora, ali je u aprilu ove godine, odlukom Apelacionog suda, kazna smanjena na osam godina zatvora.

Kako je sudija navela u presudi, Galić je osuđen zbog nesreće na osam godina, dok za nepružanje pomoći je dobio kaznu tri godine zatvora, nakon čega mu je izrečena jedinstvena presuda od 10 godina u koju je uračunato vreme koje je proveo u pritvoru.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.