WC turizam

Izvor: Domino Magazin, 22.Sep.2010, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WC turizam

Posle paradajz turizma stiže novi trend

Dopale su vam se naše ideje za obilaženje neobičnih lokacija? Albanski bunkeri ili horor turističke destinacije vam nisu bile dovoljne? Ok, onda skoknite do Berlina i obiđite javne toalete. Turistički vodič Anna Haase se specijalizovala baš za te neobične ture. Ona sve koji to požele vodi u razgledavanje nekih od najpopularnijih javnih WC-a u Berlinu. Anna naravno nudi i zanimljive priče o WC-ima kroz istoriju, od nastanka do danas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << />
Najzanimljiviji deo ove turističke ture je razgledavanje WC bloka iz kasnog 19. veka i poseta potpuno renoviranom javnom WC-u na Potsdamer Platz-u. Tu je i poseta restoranu Loo, gde turisti mogu da vide japanski automatski WC koji košta kao automobil.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.