Izvor: Luftika.rs, 09.Jul.2020, 13:01

Vučiću, ovo je za tebe: Petar Đurić odgovorio predsedniku i objavio bolnički izveštaj

Mladić Petar Đurić i njegova izjava za kamere televizije N1 obeležila je prvo veče beogradskih protesta. Podsetimo, on je u kamere rekao da mu je otac preminuo jer nije bilo dovoljno respiratora u Zemunskoj bolnici, a dan kasnije predsednik Srbije i ministar zdravlja oštro su ga demantovali i pokušali da ga diskredituju.
Đurić je odgovorio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru na njihove navode da to što je rekao nije tačno i na Fejsbuku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << uz izveštaj iz Zemunske bolnice, potvrdio da je njegov pokojni otac tri dana čekao na red za respirator.
“Vučić i Lončar se nisu ni potrudili da provere da li je to tačno, jer u svojoj bahatosti polaze od toga da je lako popljuvati nekog malog i da im niko ništa ne može. Koliko su bahati i bezobrazni, iskopali su moje nestašluke iz škole i ispljuvali me javno”, rekao je.
Dodao je da ne spori da je bio nemirno dete, ali je i upitao da li se to može porediti sa “njihovim permanentnim lažima kojima se služe”.
“Očekujem izvinjenje od predsednika i ministra zdravlja. Ukoliko se to ne dogodi, podneću krivičnu prijavu za laži koje su izrečene o meni”, zaključio je Petar Đurić, a preneo N1.


"Pinokio porastao ti je nos."Predsednik, bezočno laže po onoj narodnoj obraza nema, a guzici se ne boji, ni on, a ni…
Gepostet von Petar Djuric am Mittwoch, 8. Juli 2020

Vučić je na konferenciji za novinare ranije rekao da je notorna laž izjava Petra Đurića da mu je otac umro u Zemunskoj bolnici jer nije bilo respiratora, dodajući “da nikad nije nedostajao nijedan, i da postoje protokoli”.
Ovako govori potomak srpskoga seljaka, svaka njegova reč pogađa pravo u metu!

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.