Vučić ugostio decu srpske nacionalnosti iz Severne Makedonije: Ovo je vaša kuća VIDEO

Izvor: B92, 06.Jan.2024, 10:22

Vučić ugostio decu srpske nacionalnosti iz Severne Makedonije: "Ovo je vaša kuća" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je na Badnji dan decu srpske nacionalnosti iz S. Makedonije, koja borave u poseti Beogradu tokom božićnih praznika.

Vučić je posle prijema rekao da je jako srećan što je imao priliku da ugostio decu srpske nacionalnosti iz Severne Makedonije.

"Ovo je vaša kuća, čuvajte naše običaje i kulturu... Hvala vam što ste ovde, verujem da ćete zavoleti Srbiju... Želim vam sve najbolje", rekao je predsednik Vučić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Posle obraćanja, on je deci uručio poklone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rat – dan 682: Bukti; Uništeni su...; Da li je Zelenski to opet zapretio? FOTO

Izvor: B92, 06.Jan.2024

Rat u Ukrajini – 682. dan. Nastavljaju se borbe duž cele linije fronta...Kijev tvrdi da je uništio komandno mesto ruske vojske, dok je zvanična Moskva saopštila da je presrela nekoliko raketa, koja su ispaljene iznad Krima...Vojni analitičari saglasni su u oceni da su u poslednjih nekoliko dana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.