Vučić stigao u Brisel, obraćanje ipak u četvrtak FOTO

Izvor: B92, 22.Jun.2022, 19:13

Vučić stigao u Brisel, obraćanje ipak u četvrtak FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Brisela.

"Izvinjavam se svima, verovali ili ne, prvi put mi ne radi ni telefon, ne funkcioniše ni mikrofon, tako da ću o gorućim temama za građane Srbije, govoriti sutra. Čeka nas naporan dan, a jedino što obećavam ljudima u Srbiji je da ćemo se boriti za našu zemlju. Predaja nije opcija!", napisao je predsednik na Instagramu.

Podsetimo, Vučić je danas otputovao za Brisel gde će sutra učestvovati na Samitu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lidera Zapadnog Balkana i EU.

Vučić je ranije danas najavio obraćanje iz Brisela.

"Na putu! Javljam vam se večeras uživo iz Brisela na instagram profilu. Naravno, ako to bude moguće pošto o tehničkim mogućnostima nemam pojma!", stoji u opisu fotografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ NA PUTU ZA BRISEL: "Javljam vam se večeras uživo na instagram profilu" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022

Oglasio se predsednik Vučić...Predsednik Srbije Aleksanadr Vučić objavio je sliku na svom Instagram profilu...- Na putu! Javljam vam se večeras uživo iz Brisela na instagram profilu. Naravno, ako to bude moguće pošto o tehničkim mogućnostima nemam pojma! - stoji u opisu fotografije...A post...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.