Vučić se sutra revakciniše u selu kod Doljevca

Izvor: B92, 26.Apr.2021, 09:28

Vučić se sutra revakciniše u selu kod Doljevca

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra drugu dozu vakcine protiv koronavirusa u selu Pukovac kod Doljevca.

On će se revakcinisati u 12 časova.

Mediji su objavili da će Vučiću drugu dozu dati doktorka Slađana Beronja Jovanić i medicinska sestra Violeta Stamenković.

Direktorka DZ Vesna Zlatanović Mitić kaže da su u pitanju iskusni medicinski radnici sa više od 20 godina staža.

Isti dan sastaće se u Gadžinom Hanu sa predsednicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opština sa područja Nišavskog okruga i gradonačelnicom Niša.

Proteklih dana bilo je nezvaničnih najava da će se predsednik vakcinisati u Doljevcu, ali kako je agencija Beta saznala od direktorke doljevačkog Doma zdravlja Vesne Zlatanović Mitić, vakcinisaće se u Pukovcu, najvećem mestu na području te opštine.

Predsednik opštine Gadžin Han Milisav Filipović rekao je agenciji Beta da Vučić sutra dolazi na radni sastanak na kojem će se razgovarati o privredi, poljoprivredi i infrastrukturi.

Od oko 5.000 punoletnih stanovnika te opštine do sada je vakcinisano oko 3.100, a poslednjih nedelja ima dana kada se ne registruje nijedan oboleli od korone. Na području doljevačke opštine, od oko 14.000 punoletnih stanovnika, vakcinisano je 4.034 meštana, s tim što je obe doze primila 1.631 osoba.

Podsetimo, Vučić je prvu dozu Sinofarm vakcine primio 6. aprila tokom posete Rudnoj Glavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kurti napustio sednicu kad je krenula priča o vakcinama

Izvor: B92, 26.Apr.2021

Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti napustio je sednicu Skupštine u Prištini kada je na njoj počelo da se raspravlja o vakcinama...Kako prenosi portal reporteri, on je sednicu napustio nakon što su opozicioni poslanici počeli da pričaju o pandemiji i o tome što privremene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.