Vučić primio Varheljija

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 08:27

Vučić primio Varheljija

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas evropskog komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varheljija, koji boravi u dvodnevnoj poseti Beogradu.

Sastanak, u Predsedništvu, je počeo nešto posle 11 časova, a teme razgovora, kako je ranije najavljeno iz Brisela, bile su reforme koje se očekuju od Srbije u procesu evropske integracije.

Takođe, biće reči i o međusobnoj saradnji u zaustavljanju ilegalne migracije, energetskoj bezbednosti,... >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Očekuje se da će nakon jučerašnjih novih poteza Prištine, na dnevnom redu biti i pitanja vezana za sudbinu dijaloga Beograda i Prištine, ali i odnos EU prema Briselskom sporazumu.

Varhelji je posetu Beogradu započeo juče susretom sa ministarkom energetike Dubravkom DJedović i obilaskom Elektromreže Srbije, te sastankom sa liderima opoyicije u parkamentu. Pre susreta sa predsednikom Vučićem Varhelji se sastao jutros sastao sa premijerkom Anom Brnabić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upozorenje: RHMZ najavljuje olujne udare

Izvor: B92, 02.Dec.2022

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će od 03. do 05. decembra i od 07 do 08. decembra u Srbiji duvati umeren i jak južni i jugoistočni vetar...On će od subote uveče do ponedeljka, kao i sredinom naredne sedmice imati olujne udare, preko 17 metara u sekundi, a na jugu Banata i udare...

Nastavak na B92...

Drama u Rusiji: Srušio se MiG-31

Izvor: B92, 02.Dec.2022

Borbeni avion MiG-31 srušio se u Primorskom kraju na jugoistoku Rusije, a posada se katapultirala, saopštile su službe za vanredne situacije TASS-u... "MiG-31 se srušio odmah nakon poletanja. Srušio se u šumu u blizini sela Aleksejevka. Posada se katapultirala", rekao je izvor za medije...Piloti...

Nastavak na B92...

Vučić: Dosta je; Šta je sledeće? VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se nakon sastanka sa evropskim komesaromza susedsku politiku Oliverom Varheljijem..."Imao sam otvorene razgovor za iskrenim prijateljem kakav je Varhelji. Uvek smo pokazivali poštovanje prema svakoj vrsti podrške koju smo dobijali od naših evropskih partnera....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.