Vučić o Kovačevićevim kritikama protesta opozicije: Ja od početka nisam razumeo smisao

Izvor: B92, 01.Sep.2023, 15:19

Vučić o Kovačevićevim kritikama protesta opozicije: "Ja od početka nisam razumeo smisao"

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević javno je kritikovao proteste opozicije i naveo da oni nisu dobro organizovani.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na konstataciju Kovačevića.

"Mi se ne bavimo protestima. Demokratija je najbolji oblik političkog režima. Vaše je da pustite da neko izražava stave, svoja mišljenja. Ja od početka nisam razumeo smisao ako se pozivate na tragične događaje od 3. maja, a da to koristite u političke svrhe", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić o protestima dela opozicije: Od početka nisam razumeo smisao (VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Sep.2023

Mi se bavimo radom i napretkom, ne bavim se bilo kakvim protestima. Demokratija je najbolji oblik političkog režima, ne mogu da se mešam u to. Od početka nisam razumeo smisao, da događaje od 3. maja koristite u političke svrhe. Više puta sam rekao šta mislim o tome, rekao je danas predsednik...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.