Vučić na Fejsu: Krađa se ne isplati

Izvor: B92, 09.Nov.2012, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na Fejsu: Krađa se ne isplati

Beograd -- Aleksandar Vučić se opet obratio javnosti preko Fejsbuka i poručio da će vladajuća koalicija i Vlada postići dogovor o obračunu s onima koji su zemlju razorili.

On je naveo da je siguran da će biti postignut dogovor o najefikasnijem načinu te borbe.

"Poruka u ovih sto dana rada Vlade svima koji su na državnoj i narodnoj muci državnim parama stvorili svoje imperije da se ne isplati krasti, da će kad-tad pravda doći po svoje", citirao prvi potpredsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vlade deo intervjua koji je dao novosadskom Dnevniku.

"Razmišljamo o tome da, kao i Hrvatska, izmenimo Ustav i krađu državnih para proglasimo kriminalom koji ne zastareva, kao ni ratni zločin, ali i o načinu na koji da se sprovede Zakon o poreklu imovine. Gledamo da sve bude u skladu s evropskom praksom i da ne donosimo nešto što bi bilo neko naše originalno rešenje nego ono što već postoji u svetu", rekao je Vučić za "Dnevnik".

On je dodao i da, kada je potrebno, "ima vruću liniju sa Vašingtonom i Berlinom".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Pravda će kad-tad doći po svoje, ne isplati se krasti

Izvor: BKTV News, 09.Nov.2012

Aleksandar Vučić se opet obratio javnosti preko Fejsbuka i poručio da će vladajuća koalicija i Vlada postići dogovor o obračunu s onima koji su zemlju razorili.. . On je naveo da je siguran da će biti postignut dogovor o najefikasnijem načinu te borbe.. “Poruka u ovih 100 dana rada Vlade svima...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.