Vučević: Čuvanjem Zemlje, čuvamo sebe

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 15:48

Vučević: Čuvanjem Zemlje, čuvamo sebe

Gradonačelnik Miloš Vučević ugostio je danas povodom Dana planete Zemlje, predstavnike kompanije Metito.

"Ovaj svetski lider kod nas investira u razvoj, upravljanje, održavanje i transfer postrojenja za tretman pijaće i otpadne vode. Veoma je važno da budemo odgovorni prema našoj planeti, da učimo decu da je čuvaju, jer naše zdravlje i život zavise od vazduha, vode i na kraju hrane koja raste u istoj onoj sredini u kojoj smo i mi. Čuvanjem Zemlje, čuvamo sebe", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Vučević, prenosi NS Uživo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Američki F-18 pratili ruske Tu-142 iznad Tihog okeana

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 11:07

Tihookenaska flota ruske moprnarice saopštila je da je danas par aviona Tu-142 izveo desetočasovni planirani let iznad Pacifika...Ruske avione na pojedinim delovima leta pratili su američki lovci F-18...Navedeno je da su Tu-142 tokom izvršavanja dodeljenih zadataka preleteli oko 8.000 kilometara,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.