Voz naleteo na automobil, poginula žena

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 17:40

Voz naleteo na automobil, poginula žena

Jedna žena je poginula danas u nesreći, na pruzi Divci-Valjevo, koja se dogodila kada je putnički voz udario u automobil u kojem se ona nalazila.

To su saopštile Infrastrukture železnice Srbije.

Nesreća se dogodila na pruzi Beograd-Bar u 16.55 sati, na putnom prelazu obezbeđenom svetlosnom signalizacijom, znakovima drumske signalizacije i zonom preglednosti, u trenutku kada je vozilo prelazilo prugu.

Svetlosna signalizacija na putnom prelazu bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispravna i u trenutku nesreće normalno i nesmetano je radila.

Za putnike iz voza, koji je saobraćao iz Beograda ka Užicu, organizovan je autobuski prevoz.

Železnički saobraćaj na ovom delu barske pruge trenutno je u prekidu.Ostećena je železnička garnitura, kao i stub kontaktne mreže.

Na mestu nesreće su pripadnici MUP-a i Hitna pomoć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA NA PRUZI BEOGRAD-BAR KOD VALJEVA Voz naleteo na automobil, strahuje se da ima poginulih

Izvor: Blic, 10.Apr.2023

Teška nesreće dogodila se danas oko 17 sati na pruzi Beograd-Bar na deonici Valjevo-Popučke kada je železnička kompozicija putničkog voza naletela na putnički automobil.

Nastavak na Blic...

NOVI DETALJI TRAGEDIJE NA PRUZI KOD VALJEVA: Poginula jedna žena, železnički saobraćaj u prekidu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023

Automobil je potpuno smrskan..Jedna žena poginula je danas u nesreći na deonici železničke pruge Beograd - Bar kod Valjeva, kada je putnički voz naleteo na putnički automobil, "Valjevo lajv"...Nesreća se dogodila oko 17 sati na deonici Valjevo - Popučke...Kako navode mediji, automobil je od siline...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.