Vojska Izraela: Raketa je ispaljena

Izvor: B92, 18.Mar.2023, 21:33

Vojska Izraela: Raketa je ispaljena

Jerusalim -- Vojska Izraela saopštila je da je danas iz Pojasa Gaze ispaljena jedna raketa na jug Izraela, a projektil je pao na otvoreno prostanstvo.

U Nahal Ozu blizu Pojasa Gaze su se čule i sirene, prenosi Džeruzalem post.

Raketni napad se odigrao dva dana nakon što su u sukobima sa izraelskom vojskom u Dženinu na Zapadnoj obali poginula dva komandanta organizacija Islamski džihad i Hamas, Nidal Hazem i Jusuf Šreim.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković napustio Novi Pazar

Izvor: B92, 18.Mar.2023

Trener fudbalera Novog Pazara Aleksandar Stanković podneo je danas ostavku na mesto šefa stručnog štaba, koju je klupsko rukovodstvo prihvatilo...Stanković je otišao posle današnjeg poraza od Kolubare u Novom Pazaru (0:1), u 27. kolu Super lige Srbije...On je zimus stigao u Pazar, sa kojim je...

Nastavak na B92...

Požar na planini Rtanj

Izvor: B92, 19.Mar.2023, 21:05

Na planini Rtanj izbio je požar u večernjim satima...Na zvaničnoj fejsbuk stranici "Sokobanja" objavljene su fotografije požara koji je zahvatio planinu Rtanj...Kako nezvanično saznajemo, uzrok požara je za sada nepoznat...Inače, u flori planine Rtanj utvrđeno je prisustvo 25 endemičnih biljaka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.