Voditeljka u krizi: prodaje garderobu putem Facebooka!

Izvor: Tracara.com, 11.Avg.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka u krizi: prodaje garderobu putem Facebooka!

Da li je kriza zakucala i na njena vrata? (foto: Instagram) Krizu osećaju i poznate ličnosti pa tako nekadašnja voditeljka Olja Crnogorac prodaje svoju staru garderobu preko Facebooka! Crnogorac je svojevremeno bila veoma aktuelno TV lice domaćih kanala, ali je u međuvremenu ostala bez angažmana i nestala sa malih ekrana. Sada je obavestila pripadnice lepšeg pola putem svog Facebooka da uskoro počinje prodaja njene garderobe, što dovodi do pitanja – da li je Olja zapala u velike finansijske probleme kada se odlučila na ovakav korak?!
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Olja Crnogorac u krizi, pa prodaje garderobu putem FB?

Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2015

Krizu osećaju svi, pa i poznate ličnosti. Tako recimo, voditeljka Olja Crnogorac prodaje svoju "staru" ("jednom obučenu") garderobu preko Fejsbuka!..Olja je putem pomenute društvene mreže obavestila devojke/žene da će uskoro početi s prodajom njene garderobe...Da li je ovo znači da je Olja zapala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.