Više od 1,5 miliona korisnika Fejsbuka prirediće nezaboravan rođendan usamljenom dečaku

Izvor: NaDlanu.com, 13.Feb.2014, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od 1,5 miliona korisnika Fejsbuka prirediće nezaboravan rođendan usamljenom dečaku

Kada je desetogodišnji Kolin iz Kalamazua u Mičigenu rekao svojoj majci da ove godine ne želi rođendansku zabavu, ona je očigledno odlučila – da ga ne posluša.

Naime, Kolinu je dijagnostikovan Aspergerov sindrom (jedan od oblika autizma), što često izaziva probleme između njega i njegovih kolega iz razreda. Često ruča sam jer drugi učenici ne žele da sede pored njega.Zato je, za Colinov 11. rođendan, njegova majka odlučila da učini nešto sasvim drugačije. Pokrenula >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je stranicu na Facebooku kako bi ljudi širom sveta njenom sinu mogli poslati čestitku, pozitivne misli i poruke ohrabrenja.Početkom februara pokrenula je stranicu, a odaziv je iznenadio i nju samu. Naime, stranica danas ima više od milion i šesto hiljada lajkova.No, najbolje je to da Kolin nema pojma što ga očekuje jer njegov rođendan je tek 9. marta, a broj onih koji će mu ga čestitati mogao bi itekako da poraste.Mnogi su njegovoj majci predložili da ostavi i adresu na koju mu mogu slati i prave čestitke. U svakom slučaju, Kolin će imati nezaboravan rođendan.Izvor: Index.hrFoto: Printskin Facebook
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.