Izvor: 24sata, 28.Maj.2010, 04:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više nećete moći da gledate tuđe prijatelje na Fejsbuku

Sva podešavanja privatnosti na najvećoj društvenoj mreži ubuduće će se nalaziti na jednom mestu, pa nećete više morati da otvarate više stranica za informacije koje ne želite da vide drugi, najavio je Mark Cukerberg, osnivač i vlasnik ove mreže. Oni koji su bili nezadovoljni narušenom privatnošću nova podešavanja moći će da primene retroaktivno, tj. da zaštite statuse ili fotografije koje su postavili ranije.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više nećete moći da gledate tuđe prijatelje na Fejsbuku

Izvor: S media, 28.Maj.2010

Sva podešavanja privatnosti na najvećoj društvenoj mreži ubuduće će se nalaziti na jednom mestu, pa nećete više morati da otvarate više stranica za informacije koje ne želite da vide drugi, najavio je Mark Cukerberg, osnivač i vlasnik ove mreže. ..Oni koji su bili nezadovoljni narušenom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.