Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jun.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vin Disel objavio vruću fotku u kupatila (FOTO)

Vin Diesel je jedan od najseksipilinijih glumaca na svijetu, a to je ponovo dokazao novim selfijem. Vruća fotografija nastala je u kupatilu, a glumac ju je podijelio sa svojim obožavaocima na svom Facebook profilu. Glumac je tako skinuo majicu i pozirao samo s peškirom oko struka.

Svojim selfijem ne samo da je uspio izmamiti uzdahe,  nego se jedna obožavateljka skoro ugušila tokom svog ručka kada je vidjela njegovu fotku.

'Čitala sam novosti na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Facebooku i ručala. Kada sam vidjela ovu fotografiju, zamalo sam se udavila makaronima'. Druga obožavateljka je duhovito prokomentarisala kako mu je očita namjera da ovom fotografijom ubije sve žene na svijetu.

48-godišnji Vin Diesel ovom fotografijom prikupio je čak 2.6 miliona lajkova.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.