Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vijesti iz Gradske uprave na Facebooku

BANJALUKA - Grad je pokrenuo svoju zvaničnu Facebook stranicu "Grad Banja Luka", putem koje svi zainteresovani mogu da prate vijesti i aktuelnosti iz Gradske uprave.

"Građani su sve više prisutni na društvenim mrežama i zbog toga se stvorila potreba da se uz zvaničnu internet stranicu grada i druge kanale komunikacija sa građanima pokrene i na ovaj novi način", rekli su u Gradskoj upravi.

Kako su istakli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ova Facebook stranica služiće građanima, privrednicima, turistima, medijima i svim drugima kao brz izvor informacija.

"Facebook stranica na linku https://www.facebook.com/gubanjaluka/ omogućiće građanima otvorenu i efikasnu dvosmjernu komunikaciju sa Gradskom upravom", rekli su iz Uprave.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.