Izvor: Blic, 21.Jun.2021, 12:48

Vesić o nastavku radova u Bloku 37: "Verovao sam da će prihvatiti neke od predloga, sutra novi sastanak, nadam se rešenju"

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić oglasio se danas povodom radova koji su zakazani u Bloku 37 na Novom Beogradu, koje izvodi austrijske kompanije Durst, a nakon njegove izjave da nikakvih radova neće biti i usled protesta građana, piše u objavi na njegovoj fejsbuk stranici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stanari Bloka 37: Jedva čekamo da nas Vesić zove, tu smo dok ne popadamo na +40

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2021

Stanari Bloka 37 na Novom Beogradu, Slađana Radak i Nebojša Popevski, rekli su za N1 da su bili zaprepašćeni situacijom u Bloku kada su danas ponovo čuli i videli bagere. "(Zamenik gradonačelnika Goran) Vesić je brzo reagovao, rekao je da će nas pozvati na razgovor. Za sada nemamo poziv od njega,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.