Veš mašine

Izvor: Domino Magazin, 11.Avg.2010, 04:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veš mašine

Kako će izgledati u budućnosti

Čekate jeftinu noćnu struju da biste uključili veš mašinu, a prljave majice se gomilaju u korpi svakog dana. Ovaj problem je mnogo veći nego što mislite, pošto su upravo mašine za pranje veša jedan od najvećih potrošača energije i pijuće vode na svetu. Zato se mnogi dizajneri ali i kompanije trude da pronađu ekološka rešenja koja će smanjiti potrošnju i zagađenje.

Pogledajte ovaj koncept “Orbital Washing Machine” >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << koji je uradila Tiffany Roddis. Ona bi trebalo da doprinese održivom razvoju ali i unapredi i ubrza pranje veša. Kako se bubanj okreće u svim pravcima, umesto samo u jednom pranje veša je višestruko bolje i efikasnije čime se smanjuje vreme pa i potrošnja vode i struje. Hej mama dođi da vidiš ovo.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.