Izvor: S media, 11.Jun.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verujemo da niste znali: Neverovatne činjenice o tehnologiji koju koristimo svaki dan!

Da li ste znali da danas postoji devet puta više sadržaja na internetu nego pre pet godina i to zahvaljujući korisnicima koji međusobno dele fotografije, snimke, tweetove, statuse, članke.

*Na internetu se svakodnevno pojavi oko 500 miliona novih fotografija.

*Servis za deljenje slika Snapchat svakodnevno generiše 150 miliona fotografija što je znatno više od Instagrama, ili jedna trećina od ukupnog broja fotografija koje se uplouduju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na Facebooku.

*YouTube raste neverovatnom brzinom - svake minute na njega se stavi više od 100 sati materijala.

*Sve popularnije postaju fitnes aplikacije.

*Prosečan korisnik telefona za svojim uređajem poseže 150 puta u danu. Većinu tog vremena zapravo samo proveravaju koliko je sati.

***Kao da imate predivnu knjigu pred sobom: Fenomenalni gifovi koji će vas raznežiti i vratiti u detinjstvo

Izvor: Dnevnik.hr, S media foto: Guliver/Thinksotck

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nevjerovatne činjenice o tehnologiji koju koristimo svaki dan

Izvor: Capital.ba, 12.Jun.2013, 07:58

NJUJORK, Količina sadržaja koja se svakodnevno pojavljuje na internetu nepojmljiva je. Da li ste znali da danas postoji devet puta više sadržaja na internetu nego prije pet godina i to ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.