Verder se vratio u Bundesligu, HSV sa Hertom u baražu

Izvor: B92, 15.Maj.2022, 18:38

Verder se vratio u Bundesligu, HSV sa Hertom u baražu

Fudbaleri Verdera osigurali su povratak u Bundesligu pošto su na svom terenu pobedili Jan Regensburg rezultatom 2:0 u meču poslednjeg 34. kola "Cvajte".

Verder je do vođstva došao u 10. minutu golom Niklasa Filkruga, a konačan rezultat je postavio Marvin Dukš u 51. minutu. Srpski fudbaler Miloš Veljković odgirao je ceo meč za domaći tim.

Tim iz Bremena je sezonu završio na drugom mestu sa 63 boda, a ranije je plasman u Bundesligu osigurao prvoplasirani Šalke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (65).

U baraž meču za plasman u Bundesligu igraće Herta iz Berlina i HSV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dinamo nastavio dominaciju u Hrvatskoj

Izvor: B92, 15.Maj.2022

Fudbaleri zagrebačkog Dinama postali su po 23. put šampioni Hrvatske..."Modri" su slavili na gostovanju kod Šibenika (2:0) i tako stekli nedostižna četiri boda prednosti u odnosu na Hajduk Split...Upravo će ova dva tima da se sastanu u poslednjoj rundi HNL na "Maksimiru"...Dinamo je odbranio titulu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.