Izvor: Novine novosadske, 05.Jul.2012, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras svirka za Mariju Ramač

Humanitarna svirka na kojoj će nastupiti Clyde, Gernika, Against the  Odds i ZZ Rock održaće se u večeras, u Omladinskom centru CK13.
Ovaj događaj se organizuje sa ciljem prikupljanja novca za operaciju Marije Ramač u Turskoj, gde će operisati tumor koji se razvio u moždanom kanalu između uha i mozga. Ulaznica za svirku iznosi 200dinara, a sva sredstva prikupljena od ulaznica biće donirana za Marijinu operaciju.
Ukoliko želite da pomognete, uključite se i u ovu grupu http://www.facebook.com/groups/365042373562533. Osim humanitarnog koncerta, organizuje se i sakupljanje plastike, kao i prodaja second hand stvari, a više o ovim akcijama možete pročitati na Fejsbuk grupi.
Svirka počinje u 22:30 časova.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.