Vaš muškarac i druga žena?

Izvor: B92, 03.Dec.2010, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaš muškarac i druga žena?

Šta treba uraditi kada vam se javi onaj crvić sumnje koji kaže da se vaš partner možda viđa sa još nekim?

Foto: Chris Sharp / FreeDigitalPhotos


Poziv usred noći, sumnjiv komentar na Fejsbuku od bivše devojke koja, možda, i nije toliko bivša, prvi nagon tera vas da zauzmete i obeležite svoju teritoriju i pokažete svim tim ženama da on nije slobodan i da ima vas, uzmete telefon koji zvoni i pitate >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je: „O čemu tačno bi želela da razgovaraš sa mojim dečkom u ovo doba noći?"

Pre nego što uradite ovo, usporite, udahnite i nemojte. Ako ste u ovakvoj vezi i postoje devojke koje se bacaju na njega, da li ćete se zaista postaviti u odbranu svog plena objavljujući na sva zvona da je on samo vaš? Pa nećete.

Umesto toga, okrenite se realnom problemu: svom dečku. Ako je već vaš, te predatorke nisu vaš problem. Rešenje potražite u samom centru. Njemu dajte do znanja da on zaista može da se viđa sa još nekoliko devojaka ako to stvarno želi, ali da će to nepovratno promeniti tok vaše veze.

Ako želi da bude sa vama u iskrenoj i posvećenoj vezi, moraće da ih se odrekne. Ako mu date tu slobodu i naterate ga da pomisli da je sve u njegovim rukama, skidate teret sa sebe i on odlučuje koga zaista želi. Budite smirene i sačekajte da se Neodlučni odluči.

Tako ćete ga i podseti na to da kakva god da vam je veza, takva je zbog njega. Nemojte biti besne i razočarane zbog grabljivica koje su svuda unaokolo, završite sa tim tako što ćete pročešljati njega i njegove želje, a ne to kako te žene izgledaju i da li su bolje od vas u bilo kom smislu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.