Uznemirujući snimak iz Podgorice: Muškarac prebio devojke

Izvor: B92, 07.Nov.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uznemirujući snimak iz Podgorice: Muškarac prebio devojke

Podgorica -- Na Fejsbuku osvanuo snimak iz Podgorice na kom muškarac upada u radnju, jednu devojku udara pesnicom u lice, a drugu prvo nogom u telo, pa šakom u glavu.

Incident se dogodio, kako pišu podgoričke Vijesti, u noći između petka i subote u radnji brze hrane kod Sahat kule.

Predsednica Sigurne ženske kuće u Podgorici Ljiljana Raičević napisala je na Fejsbuku da su snimak donele upravo dve pretuene devojke, na kojem se dobro vidi napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao.

"Povrede su vidljive a priča strašna. Policija je identifikovala napadača koji prema njihovim saznanjima još nije uhapšen. Zbog toga su veoma zabrinute. Mi takođe. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnih neprijatnosti u društvu. Svaki neprimereni komentar ću brisati . Nadamo se da će Policija profesionalno odraditi posao", navela je Raičević.

Naime, muškarac na snimku upada u radnju, jednu devojku udara pesnicom u lice, a drugu prvo nogom u telo, pa takođe šakom u glavu. Teže posledice sprečili su mladići koji su se zadesili u radnji koji su se potukli s napadačem.

Policija je, kako je objavljeno danas, uspela da uhapsi napadača. Reč je o 59-godišnjem Podgoričaninu Miomiru Radunoviću, a sve osobe koje su imale veze s ovim slučajem su saslušane.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.