Uživo na Fejsbuku: Deca snimala drogirane roditelje

Izvor: B92, 11.Okt.2016, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo na Fejsbuku: Deca snimala drogirane roditelje

Heroinska epidemija potresa SAD poslednjih godina, a novi znak za uzbunu je uznemirujući snimak jednog drogiranog para koji su uživo na Fejsbuku emitovala deca.

Na uznemirujućem snimku, koji se proširio na društvenim mrežama, vide se dve blede odrasle osobe kako leže na kauču i podu, očigledno drogirane.

Dvoje dece ih snimaju telefonima i uz povremeno kikotanje govore "Mama, ustaj" i "Ne možeš ovakav da budeš oko dece".

"Ne možeš se ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ponašati pred decom. To je*eno nije kul. Mama, diži se", kaže dečak.

Žena koja je na sofi je skoro potpuno nepomična i uopšte ne reaguje na dozivanje, dok se čovek koga devojčica sa snimka zove tatom samo malo pomera, ali ne reaguje ni kada ga ćerka nekoliko puta šutne.

"Šta su uradili? On ni ne oseća ovo, toliko je drogiran", kaže devojčica uz smeh.

Ovo je samo jedan u nizu snimaka koji su poslednjih dana osvanuli u SAD, a na kojima se vide odrasle osobe najverovatnije drogirane heroinom.

U septembru je objavljena fotografija predoziranog para u automobilu iza kojih sedi njihovo četvorogodišnje dete, dok je pre nekoliko dana iz Memfisa stigao snimak na kome se vide dve starije osobe kako leže na asfaltu.

Heroinska epidemija potresa Ameriku već više od deset godina, a kako je objavio "Tajm", broj registrovanih smrtnih slučajeva zbog prekomerne doze droge učetvorostručen je u tom periodu. Prema dostupnim podacima, 2014. godine je od predoziranja drogom preminulo 10.000 ljudi u SAD.

Upozoravamo, snimak je uznemirujuće prirode:
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.