Užas u Sopotu: Muškarac pretukao rođenog brata

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 15:23

Užas u Sopotu: Muškarac pretukao rođenog brata

Beogradska policija uhapsila je 38-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je noćas oko 3 sata u Sopotu svom 40-godišnjem bratu naneo teške telesne povrede.

Do prebijanja je došlo nakon svađe između dva brata.

Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar, dok je njegovom bratu određeno zadržavanje do 48 sati.

Istragu u ovom slučaju vodi Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sutra i prekosutra boravi u Tirani: Učestvuje na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa

Izvor: B92, 27.Feb.2024

Predsednik Aleksandar Vučić boraviće sutra i prekosutra u Tirani, gde će učestvovati na Samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa...Vučić će u Tirani učestvovati i na Regionalnom samitu o planu rasta i konvergencije, najavljeno je iz Predsedništva Srbije...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram...

Nastavak na B92...

Hitna: Jedna saobraćajka i pozivi hroničnih bolesnika

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 08:55

Beogradska Hitna pomoć intervenisala je noćas kod jedne saobraćajne nezgode, u kojoj su konstatovane lakše povrede...Hitna pomoć je intervenisala ukupno 110 puta, od toga 15 puta na javnim mestima. Intervencije su usledile prvenstveno zbog hroničnih zdravstvenih problema...Pratite nas na našoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.