Užas kod Beočina: Majka i ćerka pronađene mrtve, policija uhapsila muškarca

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 22:35

Užas kod Beočina: Majka i ćerka pronađene mrtve, policija uhapsila muškarca

Uhapšen muškarac u selu Rakovac u opštini Beočin zbog sumnje da je ubio bivšu suprugu i njenu majku.

Muškarac star 48 godina uhapšen je večeras u selu Rakovac u opštini Beočin zbog sumnje da je ubio bivšu suprugu i njenu majku, prenosi Tanjug.

Na teren su izašli policija i tužilac.

"Rastali su se jer je bio nasilan prema njoj. Prijavljivala ga je za nasilje u porodici. Čak je bio i u pritvoru. I opet je ovo učinio. Žao mi je i majke i ćerke...", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je jedan od komšija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HOROR KOD BEOČINA! Majka i ćerka pronađene MRTVE u porodičnoj kući, sumnja se na ubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024

Policija zatekla dva beživotna tela...Kako se nezvanično saznaje, u kući kod Beočina, večeras oko 20 sati, nađena su dva beživotna tela...Nezvanično, u pitanju su dve žene i to majka i ćerka...Uhapšen je muškarac koji je zatečen pored tela žena, a za koga se sumnja da ih je ubio...Istraga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.