Uskoro video reklame i na Fejsbuku?!

Izvor: Kurir, 16.Mar.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro video reklame i na Fejsbuku?!

Korisnici najpopularnije društvene mreže na svetu će uskoro dobiti video reklame u svom NewsFeed-u u trajanju od 15 sekundi.

One će biti automatski uključene u stanicu gde korisnici dobijaju informacije o aktivnostima drugih korisnika i stranica koje prate.

Reklame će navodno ličiti na televizijske i prvenstveno se očekuje oglašavanje većih kompanija. Prema nezvaničnim informacijama cena jednednodneve reklame na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Facebook-u se kreće od milion do skoro tri miliona dolara.

Cena takođe zavisi od dana i vremenskog perioda kada će biti emitovana. Dobra strana je to što će biti prikazivane bez zvuka, a korisnik će imati mogućnost da sam pojača zvuk ukoliko to želi.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.