Upoznajte momka koji je napisao balkanski Despasito

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2017, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte momka koji je napisao balkanski "Despasito"

Diž' se Tito, ako boga znaš samo diž' se Tito, Bez tebe je ovđe sve mahnito, Pokrali su, bog samo zna koliko, refren je zarazne obrade svetski poznatog hita "Despasito".

I dok se u originalu peva o ljubavi, u ovoj pesmi, Emir Tucaković, momak iz Konjica ispričao je suštinu nevolja za većinu ljudi u bivšoj Jugoslaviji: beda, siromaštvo, stranačko zapošljavanje, odlazak mladih ...

Otuda je prepev Diž' se Tito postao pravi regionalni hit koji je posredstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fejsbuka već videlo oko milion ljudi, a putem jutjub kanala cifra pola miliona.

- Tekst pesme sam napisao komentarišući aktuelnu ekonomsku i društvenu situaciju u Bosni, a hit "Despasito" sam odabrao zato što mi je bilo preko glave koliko se vrti po medijima. Međutim, od zafrkancije namenjene prijateljima i porodici i sam sam na kraju bio iznenađen koliko se to narodu dopalo - priča za "Vesti" ovaj 30-godišnjak, inače prvi magistar kriminologije u Bosni koji i dalje čeka posao adekvatan stečenom obrazovanju.

- Od pre pet godina kako sam magistrirao javljam se na sve konkurse za posao u struci, ali nema mi tu pomoći. Rukovodeći se onom starom "šuti, samo da se radi", tako sam prvo počeo kao fizički radnik, a onda me je "unapredilo", valjda zbog stručne spreme, pa sada radim kao obezbeđenje u jednoj privatnoj fabrici. Evo, upravo sam izašao iz noćne smene i ne žalim se. Plata je ok, samo da je ima - kroz smeh priča Emir koji je tekstopisac pesama, ali onih, pravih.

A zašto je snimio baš ovu parodiju pročitajte na VESTI DIGITAL:

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!
Pogledaj vesti o: Facebook,   Jutjub

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.